- Advertisement -
Acasă Politica Citu dupa ce datoria publica a explodat la 50% iar salariile, pensiile...

Citu dupa ce datoria publica a explodat la 50% iar salariile, pensiile si alocatiile au inghetat: „Romania trebuie sa treaca la nivelul urmator. Cum schimbam paradigma? Lucrurile, din punctul meu de vedere, sunt simple. Trecem la un mod de dezvoltare economica in care locurile de munca sunt bine platite”

- Advertisement -

PremierUl Florin Citu pare ca continua sa traaisca intr-un inevers paralel. Desi datoria publica ea explodat la 50%, iar salariile, pensiile au inghetat in acest an, unde mai punem si preturile care duduie, Citu este deja pregaitti pentru „nivelul urmator” si „schimbarea paradigmei”. Intr-un moment in care Romania se afla cu un pixcior in prapasite din pounct de vedere economic, acesta a spus ca tara are nevoie de locuri de munca bine platite.

„Romania trebuie sa treaca la nivelul urmator. Cum schimbam paradigma? Lucrurile, din punctul meu de vedere, sunt simple. Trecem la un mod de dezvoltare economica in care locurile de munca sunt bine platite, deci atractivitatea Romaniei nu o sa mai fie cu locuri de munca ieftine pentru tipuri de munca care nu aduc valoare adaugata mare. Schimbam lucrurile, trecem la locuri de munca bine platite care aduc valoare adaugata mare. Pentru a fi competitivi azi la nivel global, trebuie sa te duci in aceasta directie, unde ai valoare adaugata mare si marja de profit mare. Asta inseamna forta de  munca calificata, pentru asta pregatim terenul si in Romania”, a declarat Florin Cîțu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here