- Advertisement -
AcasăPoliticaCiuca despre coalitia PSD-PNL: Ne gândim la modul cum putem să îi...

Ciuca despre coalitia PSD-PNL: Ne gândim la modul cum putem să îi protejăm pe cetăţenii ţării, cum putem să protejăm investitorii, facem tot ceea ce este omeneşte posibil să asigurăm credibilitate şi faptul că România este o ţară stabilă, astea cred că sunt elementele importante

- Advertisement -

Premierul Nicolae Ciuca a declarat miercuri seara, despre coalitia de guvernare PSD-PNL, ca se gandeste la cum sa isi protejeze cetatenii, cu atat mai mult investitorii si face toti ce este omeneste posibil pentru pentru a asigura stabilitate.

„Ne gândim la modul cum putem să îi protejăm pe cetăţenii ţării, cum putem să protejăm investitorii, facem tot ceea ce este omeneşte posibil să asigurăm credibilitate şi faptul că România este o ţară stabilă, astea cred că sunt elementele importante. Şi această asumare la nivelul coaliţiei mă determină să spun că am ajuns cu toţii la acea maturitate politică din care putem să asigurăm decizii şi să gestionăm şi partea internă de partid, dar şi partea de guvernare”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Întrebat care este vulnerabilitatea coaliţiei, Nicolae Ciucă a ocolit un răspuns direct şi a subliniat că este importantă stabilitatea.

„Aşa cum arată lucrurile acum, vulnerabilitatea poate este prea devreme să o discutăm acum. Nu sunt un optimist exagerat, sunt un optimist moderat şi am încredere că aşa cum au pornit lucrurile, deşi la început au fost voci care ne-au dat şanse să rezistăm 2-3 luni de zile. Iată, suntem la jumătate de an, Guvernul a intrat în cea de-a şasea lună şi ne coordonăm foarte bine în interiorul coaliţiei, avem un dialog constant cu preşedintele României, există o înţelegere a situaţiei de fapt şi de asemenea, există consens pe măsurile care se iau la nivel guvernamental. Pentru coaliţie şi pentru partidele componente, important este să avem o guvernare care să asigure stablitate, să asigurăm stabilitatea economică, să avem o guvernare care să asigure siguranţa cetăţenilor. Sigur, disputele interne, politice, fac deliciul anumitr discuţii, dar în acest moment cred că partea aceasta de fapte este mai imporantă decât orice”, a declarat Nicolae Ciucă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -