- Advertisement -
AcasăPoliticaCiuca si-a dat sufletul pentru popor: Prețurile la carburanți au scăzut de...

Ciuca si-a dat sufletul pentru popor: Prețurile la carburanți au scăzut de astazi cu 50 de bani, este o realitate care se vede în dimineața aceasta în benzinării

- Advertisement -

De astazi suntem cu 50 de bani mai bogati. Premierul Nicolae Ciuca anunta mandru in acest dimineata pe pagina sa de facebook ca deja observa diferentele din benzinarii.

”Prețurile la carburanți au scăzut, este o realitate care se vede în dimineața aceasta în benzinării. În perioada următoare, este obligatoriu ca ANPC, ANAF și Consiliul Concurenței să urmărească situația din teren și să ia măsuri imediate. Instituțiile au acum un cadru legal, au instrumentele care le permit intervenția: ordonanța de urgență în ceea ce privește compensarea și ordonanța anti-speculă.

Pentru transportatori, este deja în vigoare schema de ajutor care compensează adițional parte din prețul litrului de carburant, program cu o valoare de 60 milioane de euro.

Prin acest pachet de măsuri, am evitat penuria și raționalizarea carburantului – așa cum se întâmplă deja în alte state – și am generat o scădere a prețului pe care bugetul de stat să o poată susține fără a afecta masiv alte sectoare.

Avem unul dintre cele mai scăzute prețuri la carburant din Europa și trebuie să rămână așa.”, scrie Nicolae Ciucă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -