- Advertisement -
AcasăPoliticaCiucu e suparat pe Nicusor si il avertizeaza daca mai vrea sa...

Ciucu e suparat pe Nicusor si il avertizeaza daca mai vrea sa pupe un nou mandat: Pot să recomand primarului general, dacă mai vrea sprijinul PNL, cel puţin, să fie mai apropiat de către conducerea PNL Bucureşti decât de Forţa Dreptei. Continuă să îşi facă cuiburi în diverse zone de influenţă

- Advertisement -

Edilul sectorului 6, Ciprian Ciucu, este complet nemultumit de Nicusor Dan. Ciucu spune ca a observat vca Nicusor este mai degraba apropiat de Ludovic si partidul decat de PNL si USR, avertizandu-l indirect ca daca continua pe aceeasi linie s-ar putea sa nu mai aiba sprijinul liberalilor pentru un nou mandat la Capitala in 2024.

“Nu îmi pot da seama de acest lucru, dar pot să recomand primarului general, dacă mai vrea sprijinul PNL, cel puţin, să fie mai apropiat de către conducerea PNL Bucureşti decât de Forţa Dreptei. Continuă să îşi facă cuiburi în diverse zone de influenţă în rândul primarului general. Deşi neagă de fiecare dată, am şi eu informaţii din Primăria Generală. Şi nu ar strică o relaţia mai apropiată şi de USR. În momentul de faţă, i-am spus şi lui Nicuşor Dan că proiectele de la Sectorul 6 pentru care am bani şi am proiectul , dar nu am dreptul de a face întârzie să apară pe ordinea de zi. Şi atunci începem să avem o problemă pentru că mă simt blocat. Ori pentru faptul că nu îl preocupă subiectul şi nu îi pasă, ori pentru faptul că poate simte o ameninţare care nu vine dinspre mine”, a declarat primarul Sectorului 6.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -