Codrin, lupul moralist! Fostul secretar general al Guvernului pe facebook: “Periculosi nu sunt aia care muscă, periculoşi sunt ăia care ling”

Fostul secretar general al Guvernului revine cu o nouă postare moralistă. Codrin, fosta mână dreaptă a lui Daddy Dragnea , pare ca acumulează multă experienţă de viaţă după 26 mai, redescoperă oamenii, vede cât de naiv a fost şi nu se mai încrede în oricine. Ultima sa postare, marcă înregistrată Codrin, scoate din nou in evidenţă trăirile sufletesti ale personajului. Acesta le confesează urmăritorilor de pe facebook ultima sa revelaţie în materie de oameni:

“,Periculosi nu sunt aia care Musca, periculosi sunt iaia care ling”, le destăinuie Codrin Stefănescu internauţilor.

Codrin a trecut recent prin mai multe experinţe neplăcute. După dezamăgirea Viorica care a uitat complet de statul paralel ziua următoare intrării lui Liviu Dragnea la puşcărie, fostul secretar general a primit recent şi vestea că Liviu Pleşoainu, candidatul pe care îl susţinea la prezidenţiale, nu va participa la prezidenţiale.

Poate inteleg si unii…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Sâmbătă, 21 septembrie 2019

Citeşte şi https://dc360.ro/viorica-declaratie-controversata-in-timpul-vizitei-la-fabrica-de-armament-directorul-uzinii-mecanice-cugir-i-a-spus-premierului-ca-fabrica-apartine-ca-filiala-a-romarm-de-ministerul-economiei-re/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *