- Advertisement -
AcasăEvenimenteCodrin sustine ca romanii au inceput sa regrete deja epoca Dragnea! Fostul...

Codrin sustine ca romanii au inceput sa regrete deja epoca Dragnea! Fostul secretar General al PSD spune ca ii e rusine cu actualii lideri PSD pe care ii considera „niste sclifositi speriati de propriile umbre”: PSD-ul din vremea lui Dragnea, când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Barbati hotārâti, nu sclifositi speriati de propriile umbre! Bātāiosi adevārati, nu māmāligi! Oameni curajosi care rupeau ecranele tv, ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sā dea de pāmânt cu toatā gasca asta galben-portocalie!

- Advertisement -

Fostul secretar General al PSD Codrin Stefanescu sustine pe pagina sa de facebook ca romanii regreta deja epoca Dragnea. Lui Codrin ii este rusine cu actualii lideri PSD, pe care ii considera”niste mamaligi” si niste „sclifositi speriati de prorpiile umbre”.

Fostul secretar General sustine ca romanii vor „barbati hotarati si curajosi” si „oameni curajosi care sa rupa ecranele tv in lupta cu „gasca galben-protcocalie”. Codrin spune ca acest tip de oameni ar fi fost cu atat mai recomnadabili „vremurile astea” pentru a da de pamanat cu actuals Guvernare.

Fostul scretat general spune  de asemenea revoltat ca actuala Guvernare” sufoca prin incompetenta si prostia lor” insa „nimeni nu are nicio reactie”.

Postarea integrala a lui Codrin Stefanescu:

Multā lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct si fara ocolisuri! Care rupeau ecranele tv in confruntari deschise cu dubiosii aflati azi la guvernare. Barbati hotārâti, nu sclifositi speriati de propriile umbre. Bātāiosi adevārati, nu māmāligi! Si ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sā dea de pāmânt cu toatā gasca asta galben-portocalie. Care ne sufocā,cu prostia si incompetenta lor, fārā sā aibe nimeni nici mācar o reactie…

Multā lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Duminică, 10 mai 2020

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications