Codrin trăiește o revelație după ziua de ieri! După CEx-ul cu scandal de ieri, fostul secretar general al partidului e sigur că PSD poate câștiga alegerile: “Mult mai uniți! Mult mai nervoși! Mult mai implicați! Abia acum începe adevărata bătălie!”

Deși presa a dezvăluit că a ieșit urât treaba cu CEX-ul de ieri, unde înjurăturile, țipetele, istericalele, plânstele, lacrmile si emotiile au dat pe afară mai ceva ca în “Tânăr și neliniștit”, fostul secretsar genral al partidului Codrin Ștefănescu e însă extrem de pozitiv.

Fosta mână drepta a lui Daddy Dragnea (rămas fără mustață între timp) nu neagă că a fost o “ședință cu scântei” însă spune că efectul cel puțin asupra lui a fost contrar, după ziua de ieri fiind sigur că PSD poate câștiga prezidnețiale: “Dupā aceastā întâlnire am plecat cu toții mult mai hotārâti pentru turul doi!”

Codrin spune in sfarșitul postării că abia acum începe bătălia finalaă cu adevarat: “Mult mai uniti. Mult mai nervosi. Mult mai implicati. Abia acum incepe adevārata bātālie!

Postarea integrală a lui Codrin:

“Zic unii cā in seara asta a fost o sedintā cu scântei la PSD. E posibil si asta. Insā dupā aceastā intâlnire am plecat cu totii mult mai hotārâti pentru turul doi. Mult mai uniti. Mult mai nervosi. Mult mai implicati. Abia acum incepe adevārata bātālie!”

Zic unii cā in seara asta a fost o sedintā cu scântei la PSD. E posibil si asta. Insā dupā aceastā intâlnire am plecat…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Marţi, 12 noiembrie 2019

Citește și https://dc360.ro/cozmin-gusa-revine-in-psd-din-nou-analistul-politic-spune-ca-se-reintoarce-pentru-a-treia-oara-in-psd-imediat-ce-viorica-e-schimbata-din-functie-decizia-conducerii-psd-nu-schimba-cu-nimic/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.