- Advertisement -
AcasăJustitieCodruta se inroleaza impotriva lui Putin: "Dacă Ucraina cade, Rusia nu se...

Codruta se inroleaza impotriva lui Putin: „Dacă Ucraina cade, Rusia nu se va opri! Sunt aici pentru a lua poziție, alături de voi, impotriva noului avatar al raului radical”

- Advertisement -

Sefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, a transmis sambata, la Lviv, unde a „descins” in cadrul conferintei United4Justice la care a luat parte si seful oligarhilor, Volodimir Zelenski, ca daca Ucraina cade, Rusia nu se va opri, propagand la randul sau ideea ca de fapt Rusia are ca scop refacerea URSS. Codruta a dat asigrari insa ca este prezenta in Ucraina tocmai pentru a lua pozitie „impotriva noului avatar al raului radical”.

„Aș dori să le mulțumesc gazdelor noastre, bărbații și femeile libere din Ucraina, pentru că ne apără pe toți cu puterea voinței lor. Întâlnirile ca aceasta contribuie la formarea unei înțelegeri comune a situației. Prietenii noștri ucraineni au puterea de voință necesară, dar puterea rezistenței lor la agresiunea rusă depinde în mare măsură de sprijinul nostru. Una este să îl declarăm și alta este să îl oferim. Una este să ne exprimăm solidaritatea și alta este să exprimăm o soartă comună”, a spus Kovesi.

„Nu doar pentru că viețile ucrainenilor sunt sacrificate pentru ca noi, ceilalți, să trăim în pace. Nu doar pentru că, dacă Ucraina cade, Rusia nu se va opri. Nu doar pentru că adevăratul obiectiv al agresorilor nu este. Sunt aici pentru a lua poziție, alături de voi, împotriva noului avatar al răului radical”, a afirmat Codruța Kovesi.

„În timp de război, corupția este trădare. Noi doi avem aceeași înțelegere a ceea ce este în joc. Mențineți încrederea cu consecvență în lupta împotriva corupției. Am stabilit deja un cadru pentru o cooperare eficientă. Suntem pe deplin aliniați”, a mai spus ea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -