- Advertisement -
AcasăPoliticaCiolacu despre angajarea nepoatei sale la Institutul Cultural Roman: Andreea, nepoata mea,...

Ciolacu despre angajarea nepoatei sale la Institutul Cultural Roman: Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia – artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă!

- Advertisement -

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost intrebat miercuri seara la Digi24 despre angajarea fiicei sale la Institutul Cultural Roman. Ciolacu a spus ca nepoata sa isi merita locul. Acesta a fost sarcastic spuand ca nu l-a dus capul sa isi puna nepoata sefa la spital sau la vreun aeroport, facand aluzie la liberali. Liderul PSD a spus ca este mandru de nepoata si ca isi merita functia. Ciolacu spune ca aceasta a terminat Regia-arta fotografica cu 10 si o zona precum Institutul Cultural Roman e foarte potrivita statului si felului ei de a fi.

“Andreea se numeşte nepoata mea şi nu m-a dus capul să o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia – artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă”, a spus Ciolacu, la Digi 24.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here