- Advertisement -
AcasăPoliticaComedie pura. Sandu de peste Prut cere explicatie UDMR pentru discursul lui...

Comedie pura. Sandu de peste Prut cere explicatie UDMR pentru discursul lui Viktor Orban: Eu cred că este nevoie de clarificări publice din partea UDMR, fiindcă la acel eveniment a fost prezentă o parte semnificativă din conducerea şi din rândul UDMR

- Advertisement -

Continua comedia in tara aflata in continuu circ de 33 de ani incoace. Presedintele Repubilcii Moldova, Maia Sandu, intervine si ea in subiectul declaratiilor (manipulate de mass media) premierului Viktor Orban refeRItoare la imingraiti ilegali. Maia Sandiu cere partidului de Kelemen Hunor explicatii referitor la faptul ca au membrii partidului au indraznit sa aplaude un discurs perfect normal manipulat de o mass media corupta si clasa politica tractorista care a lasat Romania ultima la orice capitol in UE.

„Eu cred că este nevoie de clarificări publice din partea UDMR, fiindcă la acel eveniment a fost prezentă o parte semnificativă din conducerea şi din rândul UDMR. Ei vor trebui să explice dacă au fost de acord cu conţinutul acelui discurs pe care l-au aplaudat, ceea ce ar fi extrem de complicat, sau dacă nu au înţeles despre ce se vorbeşte şi au aplaudat pur şi simplu generic personajul care a ţinut discursul. Oricare ar fi explicaţia, ea trebuie să existe şi cred că trebuie să existe o discuţie clarificatoare inclusiv în coaliţia de guvernare”, a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni, la conferinţa de presă comună cu omologul din Republica Moldova, Maia Sandu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -