- Advertisement -
AcasăPoliticaComunismul bate la usa in #echipacastigatoare. Recomandarea ministrului Energiei pentru romani: Cred...

Comunismul bate la usa in #echipacastigatoare. Recomandarea ministrului Energiei pentru romani: Cred că ar trebui să ne obişnuim şi noi să nu mai fim aşa pro-consum, să încercăm să fim mai moderaţi.

- Advertisement -

Comunismul bate mai nou la usa celebrei #echipecastigatoare care reuseste contraperformanta sa aiba doar membrii infantili, populisti si cu zero capacitate politica. In anul 2022, in condtiile in care sub guvernarea liberala in anul 2021 salariile, pensiile si alocatiile au inghetat in timp ce preturile au explodat iar facturile de asemena s-au marit considerabil, ministrul Energiei le recomanda romanilor sa nu mai fie asa consumatori ci sa incerce sa fie mai moderati. Recomandarea minsitrului nu vine nici la sfarsit de toamna, nici la inceput de primavara, ci in plina iarna.

„Nu vrem să existe profitori de pe urma crizei energetice şi anumiţi intermediari să câştige. Am aprobat în Guvern un proiect de ordonanţă şi de la 1 februarie venim în sprijinul românilor cu mai mult, practic ridicăm plafonul de consum la energie electrică de la 300 la 500 kW şi la gaze naturale de la 200 la 300 mc. Cred că ar trebui să ne obişnuim şi noi să nu mai fim aşa pro-consum, să încercăm să fim mai moderaţi. Cei care consumă până în 50 0kW vor plăti 0,68lei/kW, cât plăteau şi înainte, iar pentru cei care consumă mai mult, plafonul scade de la 1 leu, la 0,80 lei/kw”, a arătat Virgil Popescu.

„Deci pentru un consumator care înainte consuma să zicem 400 kW, pe vechea lege pentru consumul din ianuarie nu se încadrează în consum, îi vine plafonul de 1 leu, factura o să îi vină 400 de lei în ianuarie, iar din februarie vine 400 de kW, înmulţit cu 0,68lei/kw pentru că se încadrează în consum şi se aplică discountul şi vine 272 lei factura. Observăm o diferenţă substanţială”, a declarat Popescu.

„Dacă consumăm mai mulţi kW atunci este plafonul de 0,80 lei, dar mai avem soluţia de schimbare de la orice furnizor la un mare producător român online, instant, în 3-4 minute, îţi vine contractul semnat pe e-mail şi te poţi muta la preţul acesta”, a declarat Virgil Popescu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -