- Advertisement -
Acasă Noutati interne Continua absurditatile in contextul pandemiei de COVID. Masca redevine obligatorie la 50...

Continua absurditatile in contextul pandemiei de COVID. Masca redevine obligatorie la 50 de metri in jurul unitatilor de invatamant

- Advertisement -

Continua absurditatile in contextul pandemiei de COVDI. Masca redevine obligatorie la 50 de metri in jurl unitatilor de invatamant. Decizia fost luata de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta si va pusa in aplicare incepand cu data de 12 spetembrie.

Reamintim ca fostul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, dar si alti „specialisti” au declarat in nenumrate randuri, ca asa zisa „pandemie” care a ucis in 2 ani de zile doar 4 milioane de oameni la nivel mondial la o populatie de 8 miliarde (adica 0,05% din populatia lumii) au declarat ca o pandemie (cum a fost intr-adevar spre exemplu gripa spaniola care in 2 ani a ucis peste 100 de milioane de oameni din 1,6 miliarde populatei glovului la momentul respectiv) dureaza in jur de 2 ani, pana in acest moment trecand deja 1 an si 9 luni de COVIDiot, deci teoretic, dupa spusele „speicalistilor”, peste 3 luni nu ar trebui sa mai exste aceasta „pandemie”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here