- Advertisement -
AcasăPoliticaCristian Diaconescu ne ofera un nu numar de stand up comedy: PMP...

Cristian Diaconescu ne ofera un nu numar de stand up comedy: PMP are o șansă reală ca prin unitate și păstrarea unei “coloane vertebrale” să devină o alternativă viabilă pentru electoratul de dreapta! PMP nu face alianțe in funcție de “cum bate vântul”, are propria strategie!

- Advertisement -

Cristian Diaconescu, presedintele PMP, inca crede ca partidul sau mort de ceva timp pe scena politica, mai are vreo sansa sa fie resusscitat si readus la viata. Acesta a spus ca PMP nu are nevoie de nici fel de aliante pentru a revitaliza si ca „prin coloana verterbala de care da dovada” si „proprie strategie unica” are sanse sa devina o alternativa viabila.

Postarea integrala a lui Cristian Diaconescu:

”În pofida faptului că România și românii se confruntă cu o serie de probleme extrem de serioase în acest moment, probleme care ar trebui să preocupe agenda publică a politicului întru-totul, în continuare observ că apar declarații și zvonuri despre cum PMP urmează sau nu să fie absorbit de alte partide politice.

Un subiect de importanță redusă, de altfel, pentru românii preocupați de creșterile exagerate de prețuri, de spitalele pline de bolnavi, de lipsa căldurii și a apei calde din locuințe și câte și mai câte alte probleme, cu adevărat serioase, care ar trebui să preocupe clasa politică în mod primordial.

Doresc astfel să fac câteva precizări clarificatoare privind poziția mea referitor la acest subiect.

1. Cât timp voi fi Președintele PMP, nu voi permite ca ambițiile individuale ale câtorva să predomine interesului colectiv al PMP;

2. PMP are o șansă reală ca prin unitate și păstrarea unei “coloane vertebrale” să devină o alternativă viabilă pentru electoratul de dreapta;

3. PMP are strategia sa proprie, nu copiază acțiunile altor partide, nu face alianțe “de frică” sau parteneriate conjuncturale în funcție de “cum bate vântul” guvernării;

4. Oricine nu reușește să accepte său să înțeleagă poziționarea actuală a conducerii PMP este invitat să își dezvolte propria cale, în afara structurii de partid.

Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat onoarea de a citi acest text până la capăt, acum haideți să ne întoarcem la problemele reale ale acestei țări.”, scrie Cristian Diaconescu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications