- Advertisement -
AcasăExternCu 1 an de razboi in propria tara, Ucraina cere crearea unei...

Cu 1 an de razboi in propria tara, Ucraina cere crearea unei coalitii a avioanelor de vanatoare: ”Victoria pe cer se forjează pe pământ”

- Advertisement -

Dupa aproape 400 de zile de razboi in propria tara, razboi in care sunt trimise in special de peste ocean arme tot puternice in valoare de zeci de miliade de dolari, Ucraina cere dupa coalitia tancurilor, o coalitie a avioanelor de vanatoare. Cererea vine la cateva ore dupa ce presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a anuntat deja distribuirea de avioane de vantoare catre Ucraina, primele urmand sa soseasca pe teritoriul ucrianean zilele urmatoare.

„Astăzi (joi, n.r.), s-a încheiat un simpozion al comandanților forțelor aeriene ale țărilor NATO. Comandantul Forțelor Aeriene ale Ucrainei, general-locotenentul Mikola Oleşciuk, a luat parte la evenimentul respectiv şi a subliniat multe lucruri care se întâmplă acum pe front. Acesta a propus crearea unei coaliții a avioanelor sub sloganul ”Victoria pe cer se forjează pe pământ” a declarat Purtatorul de cuvant al Fortelor Aeriene Ucrainene, Iuri Ihnat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -