- Advertisement -
AcasăPoliticaCu alianta PSD-PNL la guvernare, Rares Bogdan sugereaza ca Putin e de...

Cu alianta PSD-PNL la guvernare, Rares Bogdan sugereaza ca Putin e de vina pentru criza care se adanceste in Romania de la o zi la alta: Cred că Isărescu s-a adresat românilor, nu mie. Economiști precum Eugen Rădulescu și Valentin Lazea, oameni de bază ai BNR, au avut ieșiri alarmiste, în care ne anunțau că România este în un pericol de moarte economică și că vin crizele peste noi!

- Advertisement -

Asa cum ne-am obisnuit deja, cand vine vorba de jocuri politice mizerabile, Rares Bogdan este primul cap de lista. Dupa ce Klaus Iohannis a iesit ieri sa transmita romanilor ca nu trebuie sa judece coalitia de guvernare pentru ca nu a venit cu absolut nicio solutie la criza economica care se adanceste de la o zi la alta, declarand cat se paote de direct ca de vina pentru actuala criza e integral Putin , atacandu-l de asemenea pe Mugur Isartescu, astazi lustritorul de bocanci ai sefilor din PNL, Rares Bogdan, sugereaza indirect ca Mugur Isarescu si Putin sunt princiaplii vinovati pentru criza economica, nespunand un cuvant despre faptul ca coalitia de guvernare din care face parte nu a venit cu nicio masura care sa combata in mod real criza.

„Cred că Isărescu s-a adresat românilor, nu mie. Economiști precum Eugen Rădulescu și Valentin Lazea, oameni de bază ai BNR, au avut ieșiri alarmiste, în care ne anunțau că România este în un pericol de moarte economică și că vin crizele peste noi.

Atunci, i-am recomandat domnului Isărescu să le dea subordonaților lui ceai de tei, ca să îi calmeze. Când fac astfel de declarații, de la nivelul funcției lor, atunci este o problemă. Lucrurile arată prost la nivel Uniunii Europene, numai că în țări ca Italia sau Belgia, de exemplu, forța economiei e mai mare. În România, orice mic dezechilibru ne afectează. Românii vor fi răbdători, căci așa suntem de 2000 de ani. Dar așteptăm ca din partea instituției bancare centrale să simțim un anumit sentiment de credibilitate.

În contextul actual, criza la nivel european este intensificată de agresiunea Rusiei în Ucraina. Faptul că Romania avea o dependență mai mare față de Ucraina, m-a lăsat și pe mine perplex. Nu știam că noi importam 65% din îngrășămintele chimice din Ucraina sau jumătate din miliardul de tonă de beton în luăm și de la ucraineni. De asemenea, nu știam că peste 50% din totalul cerealelor veneau din Ucraina, iar 80% de ulei îl importam tot de la ei”, a declarat Rareș Bogdan la Realitatea Plus.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -