- Advertisement -
Acasă Politica Cu PNRR-ul ratat, Ghinea urmeaza discursul fumat al lui Citu si spune...

Cu PNRR-ul ratat, Ghinea urmeaza discursul fumat al lui Citu si spune a atras sumerecord de fonuri europene: Sunt investiţii de miliarde de euro în oameni şi comunităţi. Primul obiectiv din programul de Guvernare, pentru mandatul meu ca ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene este creşterea ritmului anual de absorbţie a fondurilor. Facem ceea ce am spus: am început în forţă şi iată că ritmul a crescut de peste 3 ori în perioada ianuarie-iunie 2021 faţă de aceeaşi perioadă din anii anteriori

- Advertisement -

Dupa ce a facut caca-maca Planul National de Redresare si Rezilienta, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, urmeaza discursul fumat al lui Citu si transmite ca in primele 6 luni ale anului 2021, Romania a atras fonduri europene record, de chiar pana la 3 ori mai mult fata de aceeasi perioada anilor anteriori.

Postarea integrala a lui Cristian Ghinea:

”Peste 11.000 de proiecte cu fonduri europene pe cadrul financiar 2014-2020 sunt finalizate sau încă în derulare. Sunt investiţii de miliarde de euro în oameni şi comunităţi. Primul obiectiv din programul de Guvernare, pentru mandatul meu ca ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene este creşterea ritmului anual de absorbţie a fondurilor. Facem ceea ce am spus: am început în forţă şi iată că ritmul a crescut de peste 3 ori în perioada ianuarie-iunie 2021 faţă de aceeaşi perioadă din anii anteriori: peste 1 miliard de euro plătite beneficiarilor şi trimise la Comisia Europeană. 850 milioane deja au fost rambursaţi şi au intrat în ţară. Şi doar pentru programele coordonate de ministerul pe care îl conduc. Este o sumă mare în sine şi mare comparativ cu anii trecuţi, cu fiecare dintre anii trecuţi … dar chiar şi cu toţi la un loc”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here