- Advertisement -
AcasăPoliticaDan Barna anunță ca a luat act de propunerea premierului pentru ca...

Dan Barna anunță ca a luat act de propunerea premierului pentru ca salariile și pensiile să nu mai fie tăiate și spune că USR-PLUS se angajeaza acestei propuneri, însă pactul va fi semnat ca atare doar în anumite conidiții, printre care declanșarea anticipatelor

- Advertisement -

Dan Barna anunță pe facebook ca a luat act de propunerea premierului Dăncilă pentru ca salariile și pensiile să nu mai fie tăiate și că alianța USR-PLUS se angajează propunerii, însă liderul USR-PLUS pune condiții pentru ca pactul să fie semnat ca atare. Printre condițiile propuse de liderul USR se regăsesc pactul pentru anticipate dar și demisia din funcție a premierului.


Poastarea integrala a lui Dan Barna:

„Ce i-am scris în această dimineață doamnei Dăncilă:

Stimată doamnă Prim-ministru Viorica Dăncilă,

Am luat act de propunerea pe care ne-ați adresat-o în spațiul public cu privire la semnarea unui pact pentru bunăstarea românilor.

Vă scriu pentru a vă transmite că Alianța USR PLUS se angajează să nu taie pensiile și salariile și să aducă bunăstare românilor.

Doar dacă dumneavoastră și PSD semnați pactul pentru anticipate și vă prezentați demisia din funcția de Prim-ministru al României, considerăm se vor crea premisele pentru a putea discuta despre un astfel de pact.

Dumneavoastră și Partidul Social Democrat ar trebui să dovediți responsabilitate și preocupare pentru situația României din prezent. Dacă sunteți, într-adevăr, preocupată pentru binele românilor, atunci aveți datoria să puneți capăt crizei politice actuale prin demisia dumneavoastră și a întregului guvern.

Alianța USR-PLUS își propune să guverneze respectând toate legile țării. Bunăstarea romanilor trebuie să crească, nu să scadă. Însă bunăstarea românilor poate fi atinsă doar eliminând, în primul rând, nedreptățile din sistem și înlăturând acele forțe politice care le-au creat. Ăsta e angajamentul nostru. Pactul nostru este cu cetățenii!”

Citește și https://dc360.ro/victor-ponta-primul-sef-de-partid-care-anunta-ca-va-semna-pactul-propus-de-dancila-privind-asigurarea-ca-nu-vor-fi-taiate-pensiile-si-salariile/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -