Acasă Politica Dan Barna anunta ca USR nu va fi participa la votul motiunii:...

Dan Barna anunta ca USR nu va fi participa la votul motiunii: USR nu va participa la votul unei moțiunii care se joacă cu soarta României! Crede PSD că negocierile pentru un nou guvern vor speria virusul care va privi cu interes hârjoana? Am scăpat de Covid, duduie economia și e momentul să ne jucăm de-a criza politică? Tentativa PSD de a provoca o criză politică cu 3 luni inaintea alegerilor este o dovada de iresponsabilitate!

Liderul USR Dan Barna a anutat pe pagina sa de facebook ca partidul pe care il conduce nu va participa la votul motiunii de cenzura a social democratilor de maine (luni) dupa amiaza.

Dan Barna spune ca PSD se joaca cu soarta Romaniei si ca a depune o motiune cu 3 luni inaintea alegerilor parlamentare este dovada de iresponsabilitate. Liderul USR spune de asemenea ca momentul in care social demcoratii aleg sa depuna motiunea este de asemenea nepotrivit deoarece Romania se confrunta in prezent cu pandemia de coronavirus.

Acesta ii intreaba retoric pe social demcorati daca cumva a trecut pandemia, duduie economa si este momnetul”sa ne jucam de-a criza politica”.

Postarea integrala a lui Dan Barna: 

România nu are nevoie de circul PSD. USR nu va participa la votul pentru moțiunea de cenzură.

Tentativa PSD de a provoca o criză politică cu trei luni înaintea alegerilor la termen e o dovadă de iresponsabilitate pe care nu intenționăm să o încurajăm în niciun fel.

Argumentul pentru instalarea actualului guvern a fost acela că țara are nevoie de un executiv cu puteri depline care să se lupte cu pandemia și criza generată de aceasta. La vremea aceea inclusiv PSD părea să fie de acord. Ba, mai mult, parlamentarii PSD au votat pentru cabinetul Orban 3.

Ce s-a schimbat relevant acum? Are România alte priorități? Am scăpat de Covid, duduie economia și e momentul să ne jucăm de-a criza politică? Noi suntem de părere că nu.

Mai e foarte puțin până la deschiderea oficială a școlilor. Cum va contribui o criză politică la o mai bună organizare a anului școlar în condiții de pandemie?

Numărul cazurilor de Covid-19 nu dă nici el semne de scădere semnificativă. Crede PSD că negocierile pentru un nou guvern vor speria virusul care va privi cu interes hârjoana?

Se pierd foarte multe locuri de muncă din cauza pandemiei. Oare PSD crede că într-o țară cu guvern interimar încrederea companiilor va crește brusc? Speră că fără guvern vor veni brusc investitori care să aducă bani în economia noastră, entuziasmați de perspectiva instabilității? Crede vreun strateg PSD că vor scădea în ziua moțiunii costurile de finanțare ale statului? Vom lua împrumuturi mai ieftine pentru că dl Ciolacu va merge la Cotroceni să negocieze altă formulă de cabinet?

Mâine voi fi în parlament pentru a spune public aceste adevăruri și de la tribună, dar nu vom participa la votul unei moțiunii care se joacă cu soarta României fiind inventată iresponsabil de PSD doar ca program de divertisment pentru invitații la congresul proaspăt încheiat.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here