Acasă Politica Dan Barna face apel la Ciolacu sa renunte la motiune: Avem o...

Dan Barna face apel la Ciolacu sa renunte la motiune: Avem o criză sanitară, avem o criză economică şi domnul Ciolacu insistă să avem şi o criză politică. Domnule Ciolacu, haideţi să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze. Nu mai e mult până atunci. Mai aveţi încă timp să renunţaţi la moţiune!

Liderul USR Dan Barna a facut apel joi la lideriul PSD Marcel Ciolacu sa renunta la motiunea de cenzuta impotirva Guvernului Orban. Solicitarea liderului USR vine in aceeasi zi in care PSD a citit motiunea de cenzura.

Dan Barna i-a transmis liderului PSD ca in prezent exista o criza sanitara si economica ai ar trebuie sa ii preocupe nevoile cetatenilor. Acesta l-a intrebat pe Ciolacu in cel fel ajuta motiunea deficitul sa scada sau cum rezolva numarul de paturi de la ATI.

Postarea integrala a lui Dan Barna:

Moțiunea de cenzură a PSD este un exercițiu stupefiant de iresponsabilitate.

Avem o criză sanitară, avem o criză economică și domnul Ciolacu insistă să avem și o criză politică.

Cum rezolvă căderea guvernului numărul de paturi ATI? Cum face o moțiune de cenzură deficitul să scadă? Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România după ce au lăsat în urmă dezastrul pe care îl știm cu toții?

Domnule Ciolacu, haideți să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze. Nu mai e mult până atunci. Mai aveți încă timp să renunțați la moțiune și să vă concentrați atenția către nevoile reale ale cetățenilor acestei țări.

Printre ele nu a fost niciodată o criză politică.

Moțiunea de cenzură a PSD este un exercițiu stupefiant de iresponsabilitate. Avem o criză sanitară, avem o criză…

Publicată de Dan Barna pe Joi, 20 august 2020

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here