Dan Barna sustine proiectul PSD privind vaccinarea obligatorie: Trebuie să ieşim din logica unor principii de Ev mediu în care ne protejează Sfântul Spirit. Ceea ce este deja confirmat şi dovedit medical e cazul să folosim,

Liderul USR Dan Barna a declarat ca sustine de principiu vaccinarea obligatorie aduagand că o să verifice stadiul în care se află proiectul de lege al PSD privind vaccinarea ( proiect despre care PSD a menţionat că vrea să fie adoptat în sesiunea parlamentară ordinară care începe în februarie). Dan Barna spune ca ceea ce este confiormat si dovedit medical trebuie folosit si ca trebuie sa se iasa din mentalitatea unor pricipii de Evul Mediu in care Sfantul Spirit ne protejeaza. Barna spune ca medicna si credinta trebuie seaprate: “Partea medicală trebuie să o folosim acolo unde ea este în momentul de faţă”

“Principiul în sine (al vaccinării obligatorii – n.r.) este unul corect, pe care îl susţin, o să vedem dacă sunt necesare diverse circumstanţieri, dar principiul de fond este acesta – vaccinarea cred că este un drept la viaţă al copiilor şi asta e dincolo de eventuale considerente pe care le are un părinte sau altul. Ceea ce este deja confirmat şi dovedit medical e cazul să folosim, trebuie să ieşim din logica unor principii de Ev mediu în care ne protejează Sfântul Spirit. E foarte bună şi componenta de credinţă, dar partea medicală trebuie să o folosim acolo unde ea este în momentul de faţă”, a spus Barna la Palatul Parlamentului întrebat dacă ar fi de acord cu vaccinarea obligatorie, potrivit Agerpres.
“O să vedem care este stadiul proiectului. E clar că tema s-a activat acum în contextul ştirilor alarmante care vin din Asia. E evident o temă importantă. Vaccinarea este în momentul de faţă soluţia pe care medicina modernă şi civilizată o are pentru a ne proteja de multe dintre afecţiunile majore care există. Este o temă pe care o susţin şi pe care o susţinem. După ce vedem care este stadiul proiectului de lege, vom decide în consecinţă”, a afirmat acesta.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.