- Advertisement -
AcasăPoliticaDancu: Potrivit celui mai nou sondaj, PSD este preferat de peste 35%....

Dancu: Potrivit celui mai nou sondaj, PSD este preferat de peste 35%. PNL între 18-20%, AUR undeva în jur de 15%, iar USR este preferat de 9-10%

- Advertisement -

Fostul ministru al Apararii, Vasile Dancu, a declarat vineri, ca potirvit celui mai recent sondaj al casei de sondare IRES (pe care o conduce), PSD-istii ar avea in prezent peste 35%, colegii liberalii intre 18% si 20%, partidul lui Simion ar fi in jurul lui 15% iar cel al lui Drula in jurul lui 9-10%.

„Președintele contează pentru PNL în acest moment. Se gândește la posteritatea de după 2024. Ar putea să încerce să influențeze viitoarea desfășurare a alegerilor. PNL va trebui să își structureze un leadership exterior președintelui, care nu va mai avea aceeași forță”, a declarat Vasile Dîncu.

Conform unui sondaj, PSD este preferat de peste 35% dintre români, spune fostul ministru al Apărării. PNL între 18-20%, AUR undeva în jur de 15%, iar USR este preferat de 9-10% dintre cei care au participat la sondaj”. „Sunt momente politice în care AUR sare foarte mult, pentru că valorifică momentele.”, conform gandul.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -