- Advertisement -
AcasăExternDe netratat. Ce a priceput Ursula dupa 1 an de razboi: "Nu...

De netratat. Ce a priceput Ursula dupa 1 an de razboi: „Nu vom accepta niciodată ca o putere militară cu vise de imperiu să îşi treacă tancurile peste o frontieră internaţională. Solicita sprijin militar neclintit pentru Ucraina”

- Advertisement -

Ursula tina sa ne reaminteasca cu fiecare iesire publica, pe mainile caror invidizi este Europa astazi. Dupa 1 an de razboi in mijlocul Europei, Ursula inca declara faptul ca adevarata intentie a Rusiei o reprezinta cucerierea integrala a Ucrainei si refacerea URSS, repetand linia oficiala a propagandei. Mai mult, cu toate ca razboiul escladeaza de la o zi la alta, cu Ucraina primind arme tot mai puternice din SUA si tarile terte si comitand tot mai multe atacuri cu acestea pe teritoriul Rusiei, intentionand sa atace invlusiv Crimeea, Ursula face de asemenea apel la sprijin militar neclintit pentru Ucraina.

„Nu vom accepta niciodată ca o putere militară cu vise de imperiu să îşi treacă tancurile peste o frontieră internaţională. Nu vom accepta niciodată această ameninţare la adresa securităţii europene şi a însăşi temeliei comunităţii noastre internaţionale  Solicit sprijin militar neclintit pentru Ucraina” a declarat marti Ursula vin der Leyen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -