- Advertisement -
AcasăPoliticaDefinitia penbilului? Eugen Tomac: Acestia fanatici teororisti trebuie opriti! Rusia nu se...

Definitia penbilului? Eugen Tomac: Acestia fanatici teororisti trebuie opriti! Rusia nu se dezminte, imediat ce am votat rezoluția prin care am declarat-o drept stat care susține terorismul, pentru a confirma noul statut a și atacat cibernetic Parlamentul European

- Advertisement -

Daca ar trebui oferita o noua explicatie in dex termenului „penibil”, acesta ar putea fi rezumata extrem de usor la Eugen Tomac. Copilul de suflet al lui Petrov ne infomreaza ca Ruisa a atacat intentioant cibernetic Parlamentul European imediat ce a fost votata rezolutia pri ncare tara a fost declarata „stat terorist” pentru a isi confirma statutul.

„Acești teroriști fanatici trebuie opriți”, spune joi eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, după ce siteul Parlamentului European a fost atacat în ziua în care s-a adoptat rezoluția prin care Rusia a fost declarată sponsor al terorismului. El a făcut o pledoarie pentru sprijinirea Ucrainei.

„Rusia nu se dezminte, imediat ce am votat rezoluția prin care am declarat-o drept stat care susține terorismul, pentru a confirma noul statut a și atacat cibernetic Parlamentul European. Acești teroriști fanatici trebuie opriți”, scrie pe Facebook europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

„Exact în aceste clipe observăm cum site-ul Parlamentului European nu mai funcționează, la doar câteva ore după ce am votat această rezoluție prin care am declarat Rusia drept stat sponsor al terorismului. Nu cred în coincidențe. Sper să fie așa, însă este extrem de grav dacă nu înțelefgea că ceea ce face Putin astăzi, dacă nu oprim la momentul potrivit și nu-i susținem până la capăt pe ucraineni, poate însemna o pierdere mult mai mare mai târziu. Acești oameni au omorât în ultimele luni cel puțin 22.000 de cetățeni la Mariupol, oraș cu peste jumătate de milion de cetățeni, unde au distrus totul în proporție de 95%. La această oră, când noi dezbatem în Parlament, Ucraina este atacată. Toată infrastructura energetică este atacată. Cred că nu avem nevoie de mai multe argumente pentru a merge până la capăt și pentru a-i susține și, evident, sprijini reconstrucția acestei țări afectată de un stat care susține terorismul”, a spus în plenul Parlamentului European eurodeputatul PMP.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -