- Advertisement -
AcasăPoliticaDesi Romania are printre cele mai mari preturi la enrgrie din UE,...

Desi Romania are printre cele mai mari preturi la enrgrie din UE, in ciuda resurselor de care dispune, Marcel e optimist: „Impreuna cu Ciuca am rezolvat problema energiei pe următorii doi ani”

- Advertisement -

Cu toate ca Romania are printre cele mai mari preturi la energie din Uniunea Europeana in ciuda resuselor proprii pe care le detine in Marea Neagra, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, ca a discutat cu premierul Ciuca iar problema energiei pe urmatorii 2 ani este rezolvata.

”Avem nişte linii roşii, ale noastre, ale social-democraţilor, pe care noi nu o să le încălcăm. Am avut o linie roşie, clară, şi nu am spus-o niciodată public, în ceea ce priveşte situaţia din energie. Toată lumea ajunsese la un moment la care nu putea să mai accepte ce se întâmpla cu preţul la energie”, le-a spus liderul PSD social-democraţilor din Teleorman.

El a precizat că au venit cu o soluţie şi au găsit până la urmă numitorul comun, cu prim-ministrul României. „Am rezolvat problema energiei pe următorii doi ani şi sunt ferm convins că în continuare vom veni cu un proiect coerent de dezvoltare a capacităţilor de producţie, astfel încât acest preţ să fie sustenabil, prin producţie, şi după anul 2025”, a afirmat Ciolacu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -