Home Donald Trump catre “liderul suprem” al Iranului dupa ce acesta a amenintat Statele Unite: “Așa-numitul lider suprem al Iranului a spus niște lucruri urâte despre Statele Unite și Europa. Economia lor se prăbușește și poporul lor suferă. Ar trebui să aibă grijă ce spune!”

Donald Trump catre “liderul suprem” al Iranului dupa ce acesta a amenintat Statele Unite: “Așa-numitul lider suprem al Iranului a spus niște lucruri urâte despre Statele Unite și Europa. Economia lor se prăbușește și poporul lor suferă. Ar trebui să aibă grijă ce spune!”

Presedintele american Donald Trump a reactionat dupa ce “liderul suprem” al Iranului a amenintat SUA din nou in contextul tensiunilor dintre SUA si Iran care a inceput dupa raidul armatei americane asupra fostului general Soleimani. Donald Trump il avertizeaza pe liderul suprem despre care spune ca in ultimul timp nu a mai parut atat de “suprem” ca a spus niste lucruri urate despre SUA si Europa, in timp ce economia Iranului se prăbușește iar cetatenii au de suferit.

„Așa-numitul lider suprem al Iranului, care nu a fost așa suprem în ultima vreme, a spus niște lucruri urâte despre Statele Unite și Europa”, a spus Donald Trump pe Twitter.

„Economia lor se prăbușește și poporul lor suferă. Ar trebui să aibă grijă ce spune!”, a adăugat liderul de la Casa Albă.