Donald Trump ii indeamna pe americani sa ii protejeze pe chinezii din Statele Unite! Apelul presedintelui american vine dupa ce o parte din presa i-a rastalmacit vorbele referitor la “virusul chinez”

Presedintele american Donald Trump a facut apel la populatia Statelor Unite si din intreaga lume sa ii protejeze pe cetatenii de origine chineza din tarile lor specificand faptul ca nu e vina chinezilor pentru epidemia de coronavirus.

“Este foarte important să protejăm în totalitate comunitatea noastră americană de origine asiatică în Statele Unite şi în întreaga lume”, a scris pe Twitter liderul administraţiei de la Casa Albă.

“Sunt oameni extraordinari, iar răspândirea virusului nu este nicidecum din vina lor. Ei lucrează alături de noi pentru a scăpa de asta”, a adăugat el, citează Agerpres.

Apelul lui Donald Trump vine dupa ce o parte din presa i-au rastalmacit vorbele dintr-un discurs pe care acesta l-a avut la sfaristul saptamnii trecute referitor la epidemia de coronvairus.

Mai exact, mass media din China (controlata in totalitate de regimul comunist) a prezentat in ultima perioada mai multe teorii ale conspiratiei in care americanii sunt aratati vinovati pentru imprasitierea epidemiei. Mai exact, propaganda comunista din SUA a avansat in unele emisiuni televizate din China, ideea ca armata americana ar fi putut sa aduca acest virus in China.

Presedintele american a raspsuns la cateva zile guvernului comunist al Chinei, spunand ca nu va intra in polemica cu acestia si se va rezuma la doua cuvinte: “virusul chinez”.

Cum o parte din presa americana il ataca cu orice ocazie pe Donald Trump, aceasta a rastalmacit expresia folosita de presedintele american, dand e inteles ca Trump se referea la cetatenii chinezi prin “virusul chinez”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *