- Advertisement -
AcasăExternDonald Trump, intrunire cu premierul Viktor Orban: "Am discutat multe subiecte interesante,...

Donald Trump, intrunire cu premierul Viktor Orban: „Am discutat multe subiecte interesante, putini oameni stiu atat de multe despre ceea ce se intampla astazi, la fel ca el” / Viktor Orban va sustine un discurs in cadrul conferintei de vara a conservatorilor americani

- Advertisement -

Fostul presedinte american, Donald Trump, l-a primit miercuri, la resedinta din New Jersey , pe premierul conservator de la Budapesta, Viktor Orban. Donald Trump a declarat dupa intrunire ca putini oameni cunosc realitatile care se intampla azi in lume precum politicianul ungur.

Premierul maghiar Viktor Orban s-a deplasat în Statele Unite, unde este invitat pentru a sustine joi un discurs in cadrul conferinței de vară a conservatorilor americani (CPAC).

”A fost grozav să petrec timp cu prietenul meu, Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei. Am discutat multe subiecte interesante, puțini oameni știu atât de multe despre ceea ce se întâmplă astăzi, la fel ca el. Am sărbătorit, de asemenea, marea sa victorie electorală din aprilie” a transmis fostul președinte SUA.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -