Donald Trump le raspunde chinezilor la acuzatia ca coronavirusul ar fi fost raspandit intentionat in China de armata americana: “Nu o sa intru in polemica, am mai spus. Voi numi virusul folosind tara de unde acesta vine, adica virusul chinezesc!”

In ultimele zile, mass media din China, controlata de regimul comunist chinez, lanseaza care mai de care teorii ale conspiratiei legat de coronavirus, intre altele, cea mai recenta acuzatie care a chinezilor este ca armata americana ar fi imprastiat virusul intentionat in China.

Presedintele american le raspunde chinezilor la acuzatia ca armata americana ar fi adus virusul in China, spunand ca nu va intra in polemica cu acestia, rezumandu-se la a le transmite ca va numi coronavirsul dupa tara din care a acesta a pornit, adica “virusul chinezesc”

“China difuza informaţii eronate potrivit cărora armata noastră le-ar fi transmis virusul. În loc de lansarea într-o polemică, am spus: o să-l numesc folosind ţara de unde vine, virusul chinezesc. Virusul a venit din China. Cred că este o formulare foarte exactă”, a declarat presedintele american Donald Trump.

Aaceasta nu este singura propaganda a partidului comiunist din China, zilelele acestea se mai incearca, spre exemplu, acreditarea ideii in randul populatiei chineze ca Occidentul nu poate face fata cazurilor mari de infectie asa cum ar fi facut “cu succes” China. Mai mult, pentru a le spala mai eficiente creierele celor 1,5 miliarde chinezi, regimul comunist chinez le-a ordonat corespondenţilor de presă americani care lucrează pentru publicaţiile New York Times, Washington Post şi Wall Street Journal să-şi predea acreditările de presă în termen de două săptămâni, ceea ce echivalează de facto cu o expulzare.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *