- Advertisement -
Acasă Justitie Dosar penal pentru bunica care si-a spalat nepotii pe cap cu o...

Dosar penal pentru bunica care si-a spalat nepotii pe cap cu o subatanta pentru deparatizarea animalelor ca sa ii scape de paduchi! Femeia era sub influienta bauturilor aloolice

- Advertisement -

Dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana aflam ca o mama si-a ucis toti cei 3 copii spalandu-i pe cap ca sa scape de paduchi cu o subatanta folosita pentru deparatizarea animamelor, ieri am aflat despre un nou caz aproape identic, unde o bunica de acesta data, si-a spalat cei 3 nepoti pe cap de asemenea cu o subanta folosita pentru deparatizarea animalelor, copiii fiind din fericire de data acesta salvati de medici, viata acestioa fiind de asemenea pusa in pericol din cauza inhalarii substantei. Anchetatorii i-au deschis dosar penal in acest caz bunicii, care se pare ca in momentul in care si-a spalat nepotii cu substanta toxica, era sub infuenta bauturilor alcoolice.

„Am fost apelaţi de o familie din Jigoreni pentru trei copii care au fost spălați de către bunică cu o substanţă cu potenţial toxic. Nu se ştia exact ce este în compoziţia acelei substanţe. Am trimis în localitate elicopterul SMURD, maşina de victime multiple şi Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Copiii au fost găsiţi conştienţi.

Substanţa respectivă este o substanţă toxică cu potenţial de a dezvolta cponvulsii atunci când ea ajunge în circulaţia sangvină. Au fost indicată spălarea părului cu apă din abundentă, lucru care s-a întâmplat până la ajungerea echipajelor noastre. Primul care a ajuns la faţa locului a fost elicopterul SMURD.

A început tratamentul cu fluide. A început spălătura cu ser fiziologic. Copiii sunt stabili hemodinamic îi ducem către UPU de la Spitalul Pediatrie unde vor fi monitorizaţi şi internaţi. Din fericire nu este vorba despre o substanţă care să producă un stop cardiorespirator într-un scurt timp. Evoluţia este una favorabilă dar este nevoie de tratament.

Noi am contactat, după ce am făcut apelul şi ni s-a spus că bunica a făcut această manevră neindicată pentru orice copil, am luat legătura cu tatăl, cu unitatea de pompieri voluntari de acolo. Le-am spus să se spele pe cap, să îndepărteze toxicul. Acest lucru s-a întâmplat.”, a conchis prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here