- Advertisement -
AcasăPoliticaDrula sustine ca a scris istorie cu PNRR-ul lasat in urma: ...

Drula sustine ca a scris istorie cu PNRR-ul lasat in urma: Am lasat in PNRR cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, din toate cele 27 de state membre

- Advertisement -

Seful interimar al USR, Catalin Drula, fost minsitru al Transporturilor in Guvernul Citu, a declarat la Digi24, ca a lasat in umra „cel mai mare proiect de infecastrctura rutiera din toate PNRR-urile din Europa, din toate cele 27 de state membre”. Acesta a mnetioand ca priveste cu ingrijorare ceea ce se intampla cu Planul National de Redresare si Rezilienta.

„Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta chiar mă îngrijorează, că ăsta nu e planul lor, e planul nostru, al României, aş vrea să ştiu că se întâmplă lucruri bune acolo. Ştiu ce am lăsat la Transporturi, spre exemplu, ştiu cum nu progresează autostrada A 7, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, din toate cele 27 de state membre”, a afirmat Cătălin Drulă, miercuri seară, la Digi 24, informează News.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -