- Advertisement -
AcasăPoliticaDupa ce a injurat ani de zile PSD in calitate de "jurnalist",...

Dupa ce a injurat ani de zile PSD in calitate de „jurnalist”, Rares insista ca coalitie sa nu se sparga si spune ca PSD si PNL se gandesc in mod egal doar la binele romanilor: Nu există tensiuni între PNL și PSD pe tema măsurilor economice, toți dorim să găsim soluții pentru ca buzunarul românilor să nu aibă de suferit. Toți căutăm soluții optime, nu e unul băiatul rău, altul băiatul rău în Coaliție

- Advertisement -

Dupa ce ani de zile, din postura de asa zis „jurnalist” a injurat ani de zile PSD la emisiunea sa de la Realitatea tv, omulteul ajungand sa vina inclusiv cu mesaje obscene zi de zi la adresa social democratilor, astazi acelasi omulet extrem de mic, a ajuns sa pupe acolo unde a scuipat ani de zile. Dupa ce au aparut in spatiul public informatii ca PSD si PNL ar dori din motive electorale ruperea coalitiei, Rares a iesit si dat garantii ca aceasta ipoteza este exclusa deoarece ambele partide incearca 24/24 sa gaseasca solutii la probleme oamenilor in mod egal. Acesta a declarat ca nu exista baiat bun si baiat tau in cadrul Coalitie iar Guvernul se gandeste doar la probleme cetateanului de rand.

„Nu se pune problema alegerilor anticipate. Știți că este extrem de greu să înaintezi o astfel de variantă, iar să provoci o astfel de situație înseamnă inconștiență și nepăsare față de cetățean, în actualul context intern și mai ales internațional extrem de dificil.

Nu există tensiuni între PNL și PSD pe tema măsurilor economice, toți dorim să găsim soluții pentru ca buzunarul românilor să nu aibă de suferit. acum că fiecare explică altfel în spațiul public cum vrea să gestioneze aceste probleme este o chestiune de comunicare,” a afirmat Rareș Bogdan.

„Toți căutăm soluții optime, nu e unul băiatul rău, altul băiatul rău în Coaliție, nu este un partid mai bine intenționat decât celălalt, toți caută soluțiile optime, ideea este că trebuie găsită formula de a nu ieși din reglementările europene.”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -