Dupa ce Tariceanu a anuntat ca trage chiulul in Parlament, Ponta anunta ca vine, dar nu voteaza: „Nu participăm la acest circ”. / Ponta il propune pe Raed Arafat premier: Președintele Klaus Iohannis insistă să-l numească pe Ludovic Orban, un măscărici, in situatia in care Romania trece printr-o situație de o gravitate fără precedent

Maine se anunta o zi plina de peripetii la votul in investire a Guvernului care nu se vrea investit. Pana la acesta ora, cu privire la votul de maine, Calin Popescu Taricenau a anuntat azi in jurul pranzului, ca luni va trage chiulul in Parlament. Cu putin timp in urma Victor Ponta a anuntat la Antena 3 ca el va merge in Parlament, dar nu va vota.

Liderul PRO Romania a declarat la Digi24 ca va face maine prezenta cand se striga catalogul dar nu va si vota. Fostul premier a vorbit cu aceasta ocazie si despre propunerea sa de premier in persoana sefului SMURD Raed Arafat, despre care spune ca este cu atat mai mult nevoie in acesta perioada cand Romania trece “printr-o situatie fara precedent” referind-se la coronavirus. Victor Ponta a mai declarat ca in loc acesta varainta, Klaus Iohannis insista sa numeasca in cotninuare premier “un mascarici” ( facand referire la Ludovic Orban).

“România se află într-o situație la fel de dificilă ca în 1977 iar președintele Klaus Iohannis insistă să-l numească pe Ludovic Orban, un măscărici, prim ministru pentru a ajunge la alegeri anticipate” a declarat Victor Ponta la Antena 3.

“Vorbim despre o situație de o gravitate fără precedent cu care nu ne-am mai întâlnit și, în acest condiții, mâine l-aș propune pe Raed Arafat prim ministru” a mai spus fostul premier.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *