Dupa Iohannis si Predoiu, nici Orban nu vede nicio problema ca sefii de parchete au fost numiti cu aviz negativ de la CSM. Premierul interimar plange de mila USR: “Regret această atitudine, pe care nu o consider firească. Dacă așa consideră ei că pot să obține un câștig electoral este o greșeală”

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei Catalin Predoiu au declarat azi ca nu vad nicio problema in faptul cu au fost numiti procurori sefi niste candidati care au luat aviz negativ de la CSM, premierul interimar Ludovic Orban isi meintine de asemenea punctul de vedere exprimat de dimineata, sustinand in continuare ca alegerile au fost facute corect deorece are incredere in analiza facuta de omul politic Catalin Predoiu. Desi nu au aviz de la CSM, seful PNL sustine ca evaluarea asupra candidatilor a ministrului interimar al Justitiei Catalian Predoiu este de ajuns.  Orban sustine despre propiul ministru interimar pe care il are in subordine ca a facut o “analiza foarte serioasa si foarte obiectiva”.

Ludovic Orban si-a reluat de asemena dezamagirile cu privire la atitudinea USR din ultima perioada, sustinand ca regreta acest comportament pe care il considera nefiresc. Orban le poarta de grija USR-istilor si le transmite ca daca asa cred ei ca vor castiga electoral, atunci se insala.

”Candidații numiți sunt rezultatul unei evaluări foarte serioase, au existat mulți candidați care au intrat în cursă. Ministrul Justiției a făcut obiectiv evaluarea. Candidații îndeplinesc exigențele necesare pentru a ocupa funcțiile pentru care și-au depus candidaturile. Decizia președintelui este cât se poate de corectă”, a declarat Ludovic Orban.
Nu au existat conduceri stabile la conducerea parchetelor era necesară desemnarea acestora. Am încredere că noii conducători ai Parchetelor vor crește performanța acestor instituții”, a mai spus seful PNL.
”Regret această atitudine, pe care nu o consider firească. Dacă așa consideră ei că pot să obține un câștig electoral este o greșeală”, a conchis premierul interimar.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *