- Advertisement -
AcasăPolitica#Echipacastigatoare si PSD-istii, extrem de preocuopati de sanatatea romanilor: Se infiinteaza prin...

#Echipacastigatoare si PSD-istii, extrem de preocuopati de sanatatea romanilor: Se infiinteaza prin Ordonanţă de Urgenţă, Agenţia specializată să gestioneze investiţiile în domeniul sănătăţii. Putem, astfel, să asigurăm mai multă coerenţă proiectului celor trei spitale regionale, Cluj, Iaşi şi Craiova

- Advertisement -

Guvernatii sunt extrem de perocupati de sanatatea romanilor, mai mult decat au fost vreodata in timpul pandemiei cand oameni cu boli cronice nu au fost primiti in spitale pentru a se trata. Ciuca anunta un OUG pentru infiintarea Agentiei specializate in gestionarea investitiilor in domeniul sanatatii. Agentia ar avea ca scop investiile in sanatate, in special in grabirea pasilor pentru constuirea celebrelor spitale regionale.

„Astăzi, prin Ordonanţă de urgenţă, operaţionalizăm Agenţia specializată să gestioneze investiţiile în domeniul sănătăţii. Este o ordonanţă de urgenţă prin care realizăm practic, punerea în funcţiune a tuturor mecanismelor prin care putem să beneficiem de fondurile asigurate prin PNRR, şi aici vorbim de 2,5 miliarde de euro, fără TVA, pentru investiţii şi reforme în sistemul medical”, a spus premierul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -