- Advertisement -
Acasă Justitie Elena Udrea are noi motive sa blesteme magistratii! ICCJ a stabilit pentru...

Elena Udrea are noi motive sa blesteme magistratii! ICCJ a stabilit pentru 11 martie termenul de judecare a contestației procurorilor DNA împotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti prin care s-a respins propunerea acestora de luare a măsurii controlului judiciar față de fostul ministru al Turismului

- Advertisement -

Noi probleme pentru Elena Udrea. Instanta Suprema a decis pentru data de 11 martie, adica peste 2 zile , joi, termenul de judecare a constatei procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie impotriva Curtii de Apel Bucuresti prin care s-a respins propunerea de luare a masurii controlului judiciar față de fostul ministru al Turismului.

Procurorii DNA au contestat decizia Curții de Apel București prin care instanța a respins cererea acestora de luare a măsurii controlului judiciar față de Elena Udrea, după derapajul acesteia, acela de a blestema în direct judecătoarea care a stabilit o condamnare de opt ani de închisoare cu executare în dosarul campaniei prezidențiale din 2009 pe numele fostului demnitar de la Dezvoltare.

Concret, aceștia își mențin părerea că fostul ministru ar trebuie supus unor obligații care pe parcursul judecării apelului să confere siguranță procesului.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here