Epoca Teleorman s-a terminat in PSD! Marcel Ciolacu vine cu 3 propuneri de premieri PSD: Rectorul SNSPSA Remus Pricopie, fostul vicepremier in Guvernul Ciolos Vasile Dancu si economistul Cristian Socol

Vasile Dâncu, Cristian Socol și Remus Pricopie sunt numele luate in calcul de PSD-isti pentru functia de premier in caz ca Guvernul PNL va cadea si se va reusi instalrea unui nou Guvern in loc de anticipate.

De remarcat ca dintre cele 3 propuneri ale PSD pentru functia de premier, niciunul nu au vreo legatura cu epoca Dragnea, dimpotriva am putea spune.

Vasile Dincu, una dintre variante, a devenit de-a lungul timpului unul dintre “dusmanii” epocii Dragnea, fiind vazut de catre oamenii apropiati ai lui Dragnea drept “o unealta a statului paralel” sau seful “grupului de la Cluj” (botezat “grupul de la Cluj” intr-o conotatie conspirativa de PSD-ul de la acel moment). Vasile Dancu a mai ocupat anterior functia de vicepremier și ministru al Dezvoltării în guvernul Cioloș și ministrul Informațiilor Publice în guvernul Năstase.

Remus Pricopie, o alta varianta, a fost ministru al Educatiei in Guvernul Ponta si este rector pentru al treilea mandat la SNSPA.

Cristian Socol, ultima dintre variantele lutate in calcul pentur functia de premier de PSD, este profesor la ASE şi unul dintre artizanii programului de guvernare al PSD din 2016. In afara programului de guvernare dat peste cap in scurt timp de gasca lui Dragnea, de Cristian Socol nu s-a mai auzit in epoca Dragnea.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *