Acasă Extern Erdogan, presedintele care a bagat la racoare presa si care si-a aratat...

Erdogan, presedintele care a bagat la racoare presa si care si-a aratat public aprecierea fata de islam, vorbeste despre incidentele din SUA: Acest proces din America, descris ca un aşa-numit leagăn al democraţiei, a şocat şi surprins întreaga lume! Ne-a socat şi pe noi! Este o ruşine pentru democraţie! Sperăm că tranziţia spre Biden se va face calm la 20 ianuarie şi că SUA vor găsi astfel pacea!

Recep Tayyip Erdogan isi da si el cu pararea, cu doar e si el om, despre protestele de alataieri (miercuri) din Washington. Presedintele care a bagat sute de junralisti dupa gratii si care si-a aratat public in nenumarate randuri aprecierea fata de islam, vorbeste despre protestele de miercuri din capitala SUA, despre care spune ca „au socat umea intreaga” si l-au socat chiar si pe el. Erdogan a spus ca „protestele din Washington reprezinta o rusine pentru democratie” si isi experima speranta ca tranzitita spre Biden se va face de la 20 ianuarie calm si nu cu tancuri si soldati in strada asa cum obisnuieste el.

„Este o ruşine pentru democraţie! Sperăm că tranziţia spre Biden se va face calm la 20 ianuarie şi că SUA vor găsi astfel pacea! Acest proces din America, descris ca un aşa-numit leagăn al democraţiei, a şocat şi surprins întreaga lume! Ne-a surprins şi pe noi! Am văzut că republicanii şi democraţii sunt la fel!” a declarat presedintele Turciei Recep Erdogan.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here