Este oficial! Guvernul Ludovic al doilea intra in priza! Guvernul a fost investit cu un numar record de 286 de voturi! Liberalii vot condcue Romania pana in luna aprilie din caratina / Ciolacu: “Știu, au aruncat țara în haos, au pus în pericol sănătatea parinților și copiilor noștri.Au făcut-o cu cinism, cu premeditare! Va fi acesta în măsură să gestioneze problemele cu care ne confruntăm acum? Greu de răspuns…”

Este oficial, de azi Guvern Orban 2 intra oficial in actiune. Se pare ca toate partidele poltice s-au tinut de cuvant si s-au mobiolizat serios votand masiv Guvernul PNL, astfel Guvernul liberal fiind investit cu un numar de 286 de voturi. Investirea vine la aproxiamtiv  o luna de la caderea Guvernului Orban 1, timp in care pana azi am avut Guvern interimar. 

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a lasat un mesaj pe facebook spuand ca in conditiile normale nu ar fi votat niciodata Guvernul PNL, dar dat fiind ca nu traim vremuri normale a preferat sa dea inca o sansa liberalilor. Acesta spune ca liberlaii au aruncat in ultimele saptamani tara in haos cautand sa provoace anticpate si se intreba daca a meritat votul dat de PSD-isti azi PNL-istilor, spunand ca social democratii l-au sustinut pe Orban deoarece Romania are  nevoie de stabilitate si nu de jocuri politice.

Reamintim ca Guvernul liberal va conduce Romania din carantina pana la inceptul lunii aprilie, dupa ce colegul Vergil Cotac a fost infectat cu coronvirus si se pare ca si-a mai infectat inca cel putin 3 colegi. Ludovic Orban va conduce in continuare Romania din carantina de la Vila Lac.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *