- Advertisement -
AcasăExternEuropa, dusa in gard de submediocrii. Atat se poate. Guvernul Maia Sandu...

Europa, dusa in gard de submediocrii. Atat se poate. Guvernul Maia Sandu a decis, protestele cu o durata mai mare dde 4 ore sunt interzise

- Advertisement -

Faptul ca Europa este condusa in ultimele 2-3 decenii de politicieni extrem de slabi, submediocrii, populisti, care mizeaza strict pe lozinci, care lipesc etichete si defileaza cu corectitudinea politica, isi pune azi amprenta pe batranul continent mai mult ca niciodata de cand UE a fost fondata.

Din aceasta categorie de politicieni descrisi mai sus face parte cu siguranta si Maia Sandu, care este de fopt un politican complet gol, lipsit de continut si cosmetizat de mass media de propaganda.

Extrem de submedicorii si complet lipsiti de idei, Executivul Maia Sandu a decis sa isi dea un autogol de toate frumusetea care sa asigure inca o scadere in sondaje. Cu toate ca teoretic intr-o democratie, ai dreptul sa fii nemultumit cat vrei, cand vrei, unde vei si sa iti manifesti nemultumirile cum vrei atat timp cat nu deranjezi resatul societatii civile si nu inclaci legile, Maia Sandu s-a gandit sa interzica protestele mai lungi de 4 ore, cu o fractura de logica de noaptea mintii, legand protestele de o lunga durata de propaganda ruseasca, inducand ideea ca cei care isi manifesta nemultumirile timp de mai mult mult de 4 ore in cea mai saraca tara din Europa sunt plaititi de fapt de Kremlin.

”Desfăşurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulaţie, a arterelor de transport sau a căilor de acces şi evacuare către instituţiile publice vor fi interzise în zilele lucrătoare. În zilele de odihnă, aceste întruniri vor putea fi desfăşurate pe o perioadă de cel mult patru ore”, a stabilit respectiva comisie, citată de Radio Chişinău.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -