- Advertisement -
Acasă Justitie Europol: Vedem cum cei care ne conduC continuă să trăiască în nepăsare...

Europol: Vedem cum cei care ne conduC continuă să trăiască în nepăsare şi să izoleze un atentat cu bombă ca fiind o excepţie care nu se mai poate întâmpla. Ce nu ştiu însă nici opinia publică şi nici politicienii este că în 70% din oraşele României, poliţiştii din structurile poliţiei judiciare, sunt planificaţi în serviciu de luni-vineri, de la 08:00 – 16:00, în timp ce în weekend nu lucrează nimeni. Dacă totuşi se întâmplă ceva în afara acestor ore, poliţiştii sunt chemaţi de acasă, într-un fel de muncă «la negru», pe timpul lor şi pe banii lor

- Advertisement -

Sidicatul Europool trage un semnal de arma dupa atenatul petrecut sambata dimineata la Arad unde un om de afaceri a fost omorat cu o bomba de catre clanurile de tigani interlope iar politiicenii fie minimalizeaza cazul,fie spun este vorba despre un caz izolat care nu mai poate avea loc. Europol atage atentia pe pagian oficilaa de facebook ca in 70% din orasele Romaniei, politistii din structurile politei judiciare, adica cei care invetigheaza acest gen de cazuri de infractori care tin de clanuri interlope si alte grupari infractioanale, lucreaza de luni pana vineri, de la ora 08.00 la ora 16.00 iar in weekend nu lucreaza nimeni, iar daca se intampla ceva in afara programului de lucru, acestia sunt chemati insa nu si platiti pentru orele in plus desfasurate in afara programului initial.

„Vedem cum cei care ne conduc, guvernanţi, parlamentari, continuă să trăiască în nepăsare şi să izoleze un atentat cu bombă ca fiind o excepţie care nu se mai poate întâmpla. Ce nu ştiu însă nici opinia publică şi nici politicienii este că în 70% din oraşele României, poliţiştii din structurile poliţiei judiciare, adică cei care ar trebui să culeagă informaţii calificate, care lucrează în dosare penale şi care ar trebui să documenteze activitatea infracţională a grupărilor de crimă organizată (trafic de persoane, contrabandă cu ţigări, evaziune fiscală, trafic de droguri etc) sunt planificaţi în serviciu de luni-vineri, de la 08:00 – 16:00, în timp ce în weekend nu lucrează nimeni. Dacă totuşi se întâmplă ceva în afara acestor ore, poliţiştii sunt chemaţi de acasă, într-un fel de muncă «la negru», pe timpul lor şi pe banii lor, însă doar după ce infracţiunea a fost comisă”, afirmă reprezentanţii Sindicatului Europol, miercuri, într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here