- Advertisement -
AcasăNoutati interneFara precedent. Mircea Diaconu normalizaeaza ideea de agresiune sexuala/viol in lumea cinematografiei:...

Fara precedent. Mircea Diaconu normalizaeaza ideea de agresiune sexuala/viol in lumea cinematografiei: „Sunt amantlâcuri binecunoscute în lumea filmului și a teatrului și nu consider că ar trebui să fie subiect de presă, fiindcă există dintotdeauna iar lumea merge mai departe. Vina pentru astfel de situații este a persoanei care le acceptă. Nimeni nu te silește cu pistolul la tâmplă sau te leagă pentru chestiile astea.”

- Advertisement -

Actorul Mircea Diaconu are o reactie socanta vizavi de scandalul legat de presupusa agresiune sexuala din urma cu 20 de ani. Fara sa se exprime concret pe cazul care ridica semne de intrebari cu privire la cele petrecute in urma cu peste 2 decenii, Mircea Diaconu normalizaeaza in general ideea de agresiune sexuala/viol asupra femeilor, dand de inteles ca reprezinta si trebuie sa reprezinte o normalitate pentru femiele care practica acesta meserie. Actorul a declarat ca vina pentru ca se ajunge la abuzuri este a victimei pentru ca accepta, mentioand ca agreosul nu pune pistolul la cap victimei.

„Sunt amantlâcuri binecunoscute în lumea filmului și a teatrului și nu consider că ar trebui să fie subiect de presă, fiindcă există dintotdeauna iar lumea merge mai departe. Vina pentru astfel de situații este a persoanei care le acceptă. Nimeni nu te silește cu pistolul la tâmplă sau te leagă pentru chestiile astea.” a declarat Mircea Diaconu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -