- Advertisement -
AcasăJustitieFara precedent. Seful DNA, nemultumit de cum functioneaza insittutia pe care o...

Fara precedent. Seful DNA, nemultumit de cum functioneaza insittutia pe care o conduce de aproape 4 ani, il vrea pe Liviu dupa gratii:”Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat. Aş vrea să îl văd mai mult ca oricine”

- Advertisement -

Abia iesit de la puscarie unde a stat inchis aproxiamtiv 2 ani in dosarul „angajarilor fictive”, DNA il are din nou in vizor pe Liviu Dragnea, de data acesta cu dosarul „Tel drum”. Declaratia in acest sens a fosta facuta chiar de seful insitutitiei, Crin Bologa, in cadrul unui interviu. Desi este seful DNA de aproape 4 ani, urmand sa ii exprie curand mandatul, acesta s-a declarat neumultumit de cum performeaza institutia, dand exemplu in acest sens celebrul dosar „Tel drum” , spunand ca s-ar dori sa ilvada finalizat pana ii expira mandatul.

”Dosarul (privind vizita în SUA -n.r.) este deja trimis în judecată. Este foarte important pentru că faptele de care este acuzat au fost săvârşite în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi şef de partid. Sigur că şi acolo se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Eu am zis despre posibilele fapte de corupţie pentru care a fost trimis în judecată”, a declarat Bologa.

”Dosarul de care vorbim, dosarul Tel Drum, acolo avea calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean, acolo a fost pus sub acuzare, nu mai este suspect, este inculpat. Iar procurorul de caz afirmă că este în stadiu de redactare a soluţiei. Acum eu nu ştiu ce soluţie va da. Nu par foarte mulţumit pentru că cel care a condus DNA a înainte de a veni eu interimar, a dat anumite termene şi aceste termene s-au prelungit, s-au prelungit. Sigur că sunt motivate de procurorul de caz. Dosarul este în lucrare, în permanenţă, deci nu au fost perioade de timp în care s-a aflat în nelucrare, numai că lumea aşteaptă foarte mult finalizarea acestui dosar. (…) Imediat îmi expiră mandatul şi nu am văzut Tel Drum finalizat. Aş vrea să îl văd mai mult ca oricine”, a mai afirmat şeful DNA.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -