- Advertisement -
AcasăPoliticaFirea catre Orban la DIGI24: Banii bucureștenilor și banii țării nu sunt...

Firea catre Orban la DIGI24: Banii bucureștenilor și banii țării nu sunt propriile buzunare ale politicienilor care se află vremelnic la guvernare

- Advertisement -

Continuă cearta pe bani dintre primarul Capitalei si premier. Primarita Capitalei îl avertizează  pe premier  că rectificare bugetară este deja negativă iar pe deaspurpa mai sunt si plăți de făcut . Gsabi Firea dă de înțeles că se afla in blocaj  din cauza llipsei banilor la rectificarea bugetara de unde Guvernul Orban a tăiat masiv în acest an. Primarița Capitalei iî avertizeaza pe Ludoivc ca: “Banii bucureștenilor și banii țării nu sunt propriile buzunare ale politicienilor care se află vremelnic la guvernare”

„Răspunsul a fost total neprofesionist, totalmente politic, și anume premierul a afirmat că nu sunt bani pentru că aceștia s-ar fi dus la nababi la companiile municipale. Fapt neadevărat. Îmi pare rău că domnul prim minsitru se informează din anumite titluri de pe Facebook. (…) I-am solicitat în repetate rânduri să mă invite la Guvern să avem o discuție cu audiență, așa cum este normal”, a declarat Gabriela Firea la Digi24.

„E dificil să spun în acest moment, avem rectificare bugetară negativă. De unde nu pot tăia sub nicio formă – fac apel la domnul prim-ministru – de la spitale, de la termoficare, de la transportul public în comun, nu putem să tăiem toate stimulentele financiare pentru persoanele cu dizabilități, pentru familiile care nu reușesc să aibă copii pe cale naturală. (…) Sunt plăți urgente de făcut și îmi pare foarte rău că se politizează un subiect care trebuie să fie eminamente tehnic. Banii bucureștenilor și banii țării nu sunt propriile buzunare ale politicienilor care se află vremelnic la guvernare”, a mai spus Firea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -