Acasă Politica Firea despre poza de la negocierile USR-PNL: Dar ce mai lupta Guvernul...

Firea despre poza de la negocierile USR-PNL: Dar ce mai lupta Guvernul noaptea cu noul virus! Priviti!! Abuz de functie! Abuz de putere! Abuz de incredere! Caz unic in lume, raportat la tarile democratice, nu la dictaturi, cladirea Guvernului din Piata Victoriei a fost pangarita prin transformarea acesteia in loc de tranzactii politice murdare, in detrimentul cetatenilor! Sa tinem cu totii minte aceasta fotografie!

Primarul Capitalei Gabriela Firea reactioneaza pe pagina sa de facebook dupa poza ajunsa virala pe internet cu liderii USR si PNL aflati la masa negocierii in contextul alegerilor locale de la Bucuresti.

Gabriela Firea isi incepe postarea exclamand ironic „felul in care lupta Guvernul noaptea cu noul virus”. Acesta continua spaunand ca fotografia cu Dan Barna si Ludovic Orban de la Guvern este o fotografie care arata „abuzul de functie si de incredere”. Primarul General sustine ca cladirea Guvernului a fost transformata in „loc de desfasurare a tranactiilor politice murdare, in determinetul cetatenilor”. Gabriela Firea indeamna catatenii sa tina minte respectiva fotografie.

Postarea integrala a lui Viorel Catarama: 

„Dar ce mai lupta Guvernul noaptea cu noul virus! Priviti!! Abuz de functie! Abuz de putere! Abuz de incredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid! In stanga (sus) acum cateva zile, o delegatie Sanitas, cu multe probleme ramase nerezolvate de catre guvernanti. In dreapta (jos) o delegatie politica, venita aseara sa joace pacanele la Guvern! In aceeasi sala!

Daca mai aveam cu totii vreo speranta ca acest guvern lucreaza de dimineata pana seara in interesul romanilor, una mica, mica, aceasta s-a naruit definitiv!

Caz unic in lume, raportat la tarile democratice, nu la dictaturi, cladirea Guvernului din Piata Victoriei – cea care ar trebui sa fie laboratorul deciziilor bune pentru toti romanii, indiferent de regiune istorica, varsta, profesie, confesiune, optiuni politice – a fost pangarita prin transformarea acesteia in loc de tranzactii politice murdare, in detrimentul cetatenilor.

In sala Moldova, de la etajul 1, in care de obicei sunt primite delegatiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici – din ce in ce mai putini -, au fost chemati politicienii care nu au altceva planificat decat sa dea tunuri in Bucuresti!

Sa tinem cu totii minte aceasta fotografie! In ea este si un anume domn Vlad, relaxat, pentru ca si-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sanatate si social!

Adica lupul paznic la oi!

Daca in 4 ani de zile, prin investitii consistente in spitalele din Capitala, acestea arata net superior spitalelor Ministerului Sanatatii, se pregateste sa vina pe turnanta nepotul unchiului, cu afaceri in domeniu, sa faca ce stie el mai bine! Pentru o mana de oameni, privilegiati, nu pentru toti bucurestenii.

Sa ne asteptam la privatizatea sistemului de sanatate, la tarife pe care nu si le pot permite decat cei cu venituti foarte mari, la achizitii indreptate catre firmele de casa! La blocarea transplantului, asa cum a mai facut ca ministru!

Iar in domeniul social, sa fie eliminate “pomenile” acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilitati, pentru gravide, nou-nascut, cupluri infertile, analize genetice pentru afectiuni oncologice etc.

Asta ne asteapta pe toti!

Asta s-a tranzactionat aseara, la masa guvernului!

Un candidat la Primarie interesat doar sa dea in judecata cetateni si investitori pentru presupuse vicii urbanistice si un candidat de viceprimar care vrea sa faca inaccesibila sanatatea pentru cei cu venituri mici si medii!

Norocul nostru, al tuturor, este ca Dumnezeu nu doarme niciodata si ca cetatenii sunt muuult mai inteligenti decat ii cred acesti politicieni care joaca alba – neagra in sediul guvernului!

#AbuzDePutere
#FolosireaResurselorPublice
#TranzactiiPoliticeMurdare
#VorSaPrivatizezeSanatatea”

Dar ce mai lupta Guvernul noaptea cu noul virus! Priviti!! Abuz de functie! Abuz de putere! Abuz de incredere! Folosirea…

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 1 august 2020

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here