- Advertisement -
Acasă Politica Firea dupa ce USR l-a atacat pe fostul lor fondator, actual primar...

Firea dupa ce USR l-a atacat pe fostul lor fondator, actual primar al Capitalei, Nicusor Dan: Supărarea e să nu ajungă în funcții bune mai mulți liberali decât useriști! USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicație pentru anumite persoane din PNL și PMP”. Dacă funcțiile erau pentru USR+, nu era nici o problemă!

- Advertisement -

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul dintre partidul condus de Barna si Nicusor Dan (chiar fondatorul al USR, dat afara din partid pentru ca nu sustinea politica curcubeii ca tabara progresista din partid). Gabriela Firea spune ca adevaratul motiv al supararii partidului condus de Dan Barna nu este faptul ca Nicusor Dan imparte posturi cu dedicatie membrilor PNL si PMP, ci ca nu au si pluseristii accces la ciolan, mentioand ca in caz contrar acestia nu mai aveau azi nicio problema cu Nicusor Dan.

Postarea integrala a Gabrielei Firea: 

„Nimic pentru oameni, totul pentru ei! Bătaia pentru funcții și ciolan atinge cote alarmante în Primăria Capitalei! USR+ a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan! Da, ați auzit bine, USR+, partidul fondat chiar de el și care l-a susținut cu toate forțele să ajungă pe scaunul de primar general.

Cică, NIMICușor organizează concursuri aranjate pentru a da funcții publice membrilor PNL și PMP. Nu-i prima dată când auzim asta. Ne-o spunea și Moise Guran, după ce a abandonat comunicarea USR+ și a văzut cum s-au purtat negocierile în anul electoral.

Supărarea e să nu ajungă în funcții bune mai mulți liberali decât useriști!

După ce l-au susținut prin minciuni, doar nu ați uitat cum promiteau apă caldă la o zi după alegeri, acum îi sar la beregată!

Cei din USR+ fac orice să prindă una-două funcții în Administrația Spitalelor, dacă Vlad Voiculescu nu a reușit să pună mâna pe toate spitalele bucureștene.

„USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicație pentru anumite persoane din PNL și PMP”. Dacă funcțiile erau pentru USR+, nu era nici o problemă!

Despre asta este Noul București : bătălia dreptei unite pentru funcții, bani public și contracte bănoase. În rest, NIMIC.

De 10 luni, orașul stă pe loc, prins între buruieni, șantiere abandonate și coloniile de șobolani”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here