- Advertisement -
AcasăPoliticaFirea il ataca pe Nicusor: "Ministrul Mediului a anunţat în urmă cu...

Firea il ataca pe Nicusor: „Ministrul Mediului a anunţat în urmă cu o săptămână că Bucureştiul pierde finanţarea pentru cele 4 trasee de piste pentru biciclişti! Ce a făcut Nicuşor Dan? Nimic, a blocat totul! A uitat că a promis în campania electorală! În ultimul an, nu s-a mişcat un pai pentru a continua proiectele doar pentru că pistele erau amenajate de o companie municipală care trebuia neapărat să dispară”

- Advertisement -

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, il ataca pe Nicusor Dan, dupa ce in ultimele 15 luni de cand se afla la carma Cpaitalei nu s-a mai continuat niciun proiect pentru dezvoltarea pistelor pentru bicilete promise in campania electorala. Criticile fostului primar vin dupa ce ministerul Mediului a anuntat in urma cu cateva zile ca Bucuresti a pierdut finantarea pentru cele 4 trasee de bicicleta. Firea il acuza pe Nicusor Dan ca nu a fauct nimic in acest sens din motive politice, mai exact deoarece pistele erau amenajate de o companie municipala „care trebuia neaparat sa dispara”.

„Ministrul Mediului a anunţat în urmă cu o săptămână că Bucureştiul pierde finanţarea pentru cele 4 trasee de piste pentru biciclişti. Cu 10 milioane de euro, se amenajau în Capitală peste 48 de kilometri de piste, atât de necesare pentru transportul alternativ şi pentru reducerea poluării”, a scris miercuri pe Facebook Gabriela Firea. Ea arată că a preluat proiectele de la zero şi că specialiştii din primărie au realizat documentaţiile.

Conform fostului primar al Capitalei, acum un an erau finalizate traseele Piaţa Victorie-Pipera, Naţiunile Unite-Grrozăveşti, Bd. Regina Elisabeta-Piaţa Eroilor şi ultima bucată din pista de pe Calea Victoiei. Lucrările urmau să înceapă la traseul Naţiunile Unite – Piaţa Alba Iulia – Bd. Basarabia, iar pentru cea mai lungă pistă, de la Piaţa Victoriei la Mihai Bravu, era emisă şi autorizaţia de construire.

„Ce a făcut Nicuşor Dan? Nimic, a blocat totul! A uitat că a promis în campania electorală ‘un sistem adevărat de piste de biciclete în Capitală, cu ajutorul fondurilor europene’. Mai mult, a anunţat clar că nu vor fi prea curând piste în oraş. În ultimul an, nu s-a mişcat un pai pentru a continua proiectele doar pentru că pistele erau amenajate de o companie municipală care trebuia neapărat să dispară”, mai scrie Firea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -