Firea: ”Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simţit bine azi în Centrul vechi din Bucureşti. Dacă se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arată jalnic, clădiri dărăpănate, faţade care se desprindeau şi cădeau peste vizitatori, mizerie peste tot. 20 de ani, s-au condolidat doar 20 de clădiri cu bulină. în ultimii 2 ani, 10 imobile risc seismic au fost consolidate”

Gabriela Firea spune ca se bucurea, precizand ca nu e ironica, ca Ludoivc Orban s-a simtit bine la terasa din Centrul vechi unde a servit o bere sambata seara alaturi de cativa apropiati din partid si candidatul liberalilor la Primaria Capitalei Nicusor Dan.

Firea sustine ca in 20 de ani in Capitala s-ar fi consolidat doar 20 de cladiri cu bulina rosie, insa in administatia ei, doar in ultimii 2 s-ar fi consolidat deja 10 cladiri. Primarul Capitalei spune ca daca Orban ar fi venit in Centrul Vechi in urma cu 5 ani, cand la primarie era “un coleg de la PNL”, acesta ar fi gasit dezastru in Centrul Vechi:”clădiri dărăpănate, faţade care se desprindeau şi cădeau peste vizitatori, mizerie, maşini peste tot, încurcând circulaţia pietonală. În 20 de ani, s-au condolidat doar 20 de clădiri cu bulină”

Postarea integrala a Gabrielei Firea:

Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi din Bucuresti. Daca se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

Cladiri darapanate, fatade care se desprindeau si cadeau peste vizitatori, mizerie, masini peste tot, incurcand circulatia pietonala.

In 20 de ani, s-au consolidat doar 20 de cladiri cu bulina.

În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de catre echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor – două în mai puțin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare si zeci de fatade au fost reparate complet, nu doar zugravite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1. Si continuam, nu ne oprim aici!

Deci, se poate!

Asa ca, distractie placuta, in Centrul vechi sau oriunde v-ati afla!

Noi ne ocupam de consolidari, refaceri de fatade, facilitati concrete pentru industria HORA si HORECA, un climat de siguranta si curatenie.
🤗🍺🍨🎸🎼🎹

Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi din Bucuresti. Daca se ducea…

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *