Firea: „Planul României pentru obținerea banilor europeni a fost retrimis rușinos în țară de Bruxelles, cu observații concrete și esențiale! A patra oară! Și acum, a patra oara, șocant, cu toate dovezile în față, “ Guvernul meu” cântă fericit pe puntea corabiei! Premierul Cîțu ne spune că totul este un fake news, că PNRR nu a fost respins de Comisia Europeană!”

0
30

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, intervine la randul sau in scandalul Planului National de Redresare si Rezilienta. Aceasta critica Executivul dupa ce PNRR a fost criticat de catre Comisia Europeana in mai multe puncte importante si spune ca coalitia dezinformeaza cand transmite ca proiectul nu a fost respins de catre Comisia Europeana si nu reprezinta probleme, adevarul fiind ca de fapt nu a fost respins dar a fost dur criticat pe multe puncte importante.

Postarea integrala a Gabrielei Firea:

„Planul României pentru obținerea banilor europeni a fost retrimis rușinos în țară de Bruxelles, cu observații concrete și esențiale. A patra oară. Căci nu la literatură se așteptau oficialii europeni, ci la un document clar și explicit. Pe puntea corabiei România cântă frenetic agonizant orchestra “ Guvernului meu” coaliția de dreapta PNL USR PLUS UDMR. Exact ca in celebra scenă hollywoodiană din “ Titanic”, România se scufundă, lovită din toate părțile de valuri enorme.
Are puntea ruptă, e pe jumătate în apă, dar guvernul cântă.
După un an și ceva de pandemie și guvernare de dreapta economia se duce în cap.
Guvernul cântă, premierul Câțu ne spune că economia duduie. Oamenii se uită în buzunare. Guvernul cântă și mai tare.
Acum, Bruxelles-ul ne arată cu degetul unde a ajuns România din cauza aroganței și incompetenței guvernului de dreapta, care a insistat să-și demonstreze competența.
A refuzat să discute cu toate sindicatele și partidele, pentru a trimite un PNRR cât mai performant, și nu a vrut nici măcar să ni-l arate în ceasul al 12 lea, la momentul așa zisei dezbateri din Parlament.
Și acum, a patra oara, șocant, cu toate dovezile în față, “ Guvernul meu” cântă fericit pe puntea corabiei.
Premierul Cîțu ne spune că totul este un fake news, că PNRR nu a fost respins de Comisia Europeană, nu a fost retrimis.
Ce sunt acele întrebări și observații dure și explicite privind finanțarea ale Comisiei atunci? Nimic! Sau, doar, ce este evident! Că NU LE PASĂ DE OAMENI!! NU LE PASĂ DE ROMÂNIA!
Ce-ar mai fi de zis?”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here