- Advertisement -
Acasă Politica Firea sustine ca toti cei racordati la RADET/Termoenergetica trebuie sa primeasca subventii...

Firea sustine ca toti cei racordati la RADET/Termoenergetica trebuie sa primeasca subventii de la stat din cauza siutatiei finaniciare precare in care se afla: “În blocurile vechi de apartamente, racordate la Radet- Termoenergetică, locuiesc bucureșteni cu venituri minime sau medii pe economie, nu bogați. Cei care și-au permis financiar, s-au mutat în blocuri noi, unde încălzirea cu gaze este mai scumpă sau în zonele rezidențiale din județul Ilfov”

- Advertisement -

Gabriela Firea mai reuseste, ce e drept rar, dar mai reuseste, sa foloseasca populismul si in scopuri cu adevarat utile. La sfarsit de mandat, primarul Capitalei vine cu ideea ca cei care inca sunt racordati in Capitala la Radet- Termoenergetica sa primeasca subventii de la stat din cauza situatiei finiaciare precare in care se afla marea lor majoirtate, acestia avand “venituri minime sau medii pe economie”.

”În blocurile vechi de apartamente, racordate la Radet- Termoenergetică, locuiesc bucureșteni cu venituri minime sau medii pe economie, nu bogați. Cei care și-au permis financiar, s-au mutat în blocuri noi, unde încălzirea cu gaze este mai scumpă sau în zonele rezidențiale din județul Ilfov”, a declarat Firea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here