- Advertisement -
Acasă Noutati interne Focuri de arma la o nunta de interlopi unde a fost invitat...

Focuri de arma la o nunta de interlopi unde a fost invitat Copilul Minune! Nu exista victime si nici raniti, din pacate

- Advertisement -

Focuri de arma la o nunta manelistului Copil Minune. Manelistul a fost invitat sa cante la o nunta a unor tigani, tiganii fiind bineintels interlopi. La un moment dat, tiganii au inceput sa traga cu focuri de arman pentru „respectarea traditiei” (o traditie aiurea din moment ce nu necesita suicidul precum balena albastra). Tiganii au inceput sa isi aplaude compatriotii pentru focul de arme. La un momen dat, insusi Minune a fsot invitat sa traga cu arma, insa a refuzat.

Trebuie precizat ca evenimentul nu a avut loc aici, ci in Chisinau. Asa cum era de asteptat, la cateva minute distanta a aparut si Politia, si tot asa acum era de asteptat, politistii nu le vor face tiganilor nimic. Asa zisu „motiv”? Imaginile publicate astazi pe retelele de socializare nu sunt de zilele astea, ci din urma cu 3 ani, chiar daca faptele periculoase ale tiganilor raman.

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova, a transmis poliția.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here